Decja nedeljaИ ове године наша школа учеству је у националној манифестацији Дечја недеља која се код нас организује још од давне 1934. године. Циљ ове манифестације јесте побољшање положаја деце у Србији.

IMG 20190925 120732У среду, 25. септембра, ученици од првог до четвртог разреда и треће одељење петог разреда присуствовали су промоцији књиге "Моја омиљена тетка" Марије Лазаревић.

IMG 20190902 122817У понедељак, 2. септембра 2019. године, за прваке и њихове родитеље одржана је приредба у поткровљу школе. Ученике је поздравила наставница Весна Петковић, помоћник директора, а онда је уследио богат програм, који су за своје мале другаре припремили ученици петог разреда са својим учитељима. Сузана Митровић, Сузана Цакић, Сања Младеновић, Гордана Цекић, Оливера Јанићијевић, учитељице, и учитељ Горан Смиљковић упознали су се са својим новим ђацима и уручили им добродошлице.

unnamed 3У петак и суботу, 20. и 21.9.2019. године у Београду одржан је радни састанак у оквиру пројекта „Заједно ка средњој школи“ у циљу представљања Приручника за школе као резултата трогодишњег рада на пројекту.

 

КОНКУРС ЗА УПИС У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ шк. 2019-20. је на следећем линку.

 

Упутство за оцењивање за тест из српског језика је на следећем линку.

 

Упутство за оцењивање за комбиновани тест је на следећем линку.

 

Упутство за оцењивање за тест из математике тест је на следећем линку.